Nyheter från CoSkill

Snygga, effektiva och hållbara - digitala säljmöten som en konkurrensfördel

För Examec befinner sig kunderna inte sällan 100-tals mil bort. I takt med att näringslivet tog ett digitalt språng det senaste året såg Examec en möjlighet i att kunna trappa upp sina marknadsansträngningar, men att göra så på ett mer effektivt och hållbart sätt. Vi har pratat med Mats Ohlsson, CEO på Examec, om hur utbildningen i ”Personlig och digital försäljning & kundvård och relationsutveckling” har gett dem nödvändiga strategier och verktyg ör att kunna genomföra bra och genomtänkta digitala säljmöten.

LÄS MER

Getsocial bemästrade konsten att leda projekt genom en skärm

En av CoSkills mest populära kurser är – föga förvånande – ”Att leda på distans” med .tobegin. Även om många nu är påväg tillbaka till kontoret så är det ändå ett helt nytt digitalt arbetslandskap vi ser idag jämfört med innan pandemin. Att kunna leda ett team på distans har seglat upp som en nyckelkompetens i detta nya landskap. Vi pratade med Kajsa Nilsson, projektledare på Getsocial, om vilka verktyg hon tog med sig från kursen.

LÄS MER

Starkare teamkänsla och effektivare arbetsdagar efter utbildning i Teams

För förpackningsleverantören Tara Pac AB i Lund innebar pandemin, som för så många andra, en snabb omställning från business as usual till en mer digital vardag som ställde nya krav på hur man skulle hålla ihop teamet. Vi har pratat med Yasmine Ströberg, marknadschef på Tara Pac, om hur en utbildning i Microsoft Teams via CoSkill kunde stärka teamkänslan.

LÄS MER

Marabu Scandinavia vässade sitt digitala försäljningsarbete via CoSkill

Genom CoSkill fick Marabu Scandinavia möjligheten att stärka och fördjupa sin kompetens inom såväl försäljning och service som i olika digitala verktyg. Vi har pratat med Niklas Malmlöf, ekonomi -och administrativ chef, om deras utbildningsresa via CoSkill.

LÄS MER

QSi Sweden utbildade hela personalstyrkan via CoSkill

Genom CoSkill fick samtliga 16 anställda på IT-bolaget QSi Sweden möjlighet att genomgå en skräddarsydd utbildning i “Affärsmannaskap för en digital omställning” för att bättre kunna utveckla sitt erbjudande i en bransch i förändring. Vi har pratat med VD Henrik Bergqvist om varför de vände sig till CoSkill och om styrkan i att rusta hela företaget för vad som komma skall.

LÄS MER